2011. március 25., péntek

A pénisznövelés története

A pénisznövelés története szinte egyidős az emberiséggel. Már az ókori görögöknél is megjelenik a pénisznövelés igénye, akik számtalan technikával próbálkoztak, hogy pozitívan befolyásolni tudják férfiasságuk méretét.

Az első módszerek a gravitáció erejét próbálták felhasználni, a pénisznövelés úttörői súlyok segítségével szerették volna megnyújtani péniszüket, ami azonban ritkán járt releváns sikerrel. A nyugati kultúrában a későbbi századokban a téma diszkreditálódott, és bár feltételezhetően voltak ilyen irányú kísérletek, ezeknek írásos vagy tárgyi nyomait nehéz fellelni. A nyújtás primitív módszereinek kudarca után sokáig kellet várni egy valóban hatékony eljárásra.


Körülbelül 300 évvel ezelőtt jelentek meg az első vákuum elven működő pumpák, a mai péniszpumpák közvetlen elődei. Elsődlegesen nem is a pénisz méretének növelése, sokkal inkább az erekciós problémák leküzdése volt a cél megalkotásánál, a vákuum segítségével a merevedési képességet fokozták, és az impotenciát győzték le. A tapasztalat azt mutatta, hogy az eszköz hatékonyan növelni képes a pénisz méretét is, hosszúságra és körméretre egyaránt.

Bár a kezdeti péniszpumpák még sok tekintetben nem voltak megbízhatóak és biztonsággal kezelhetők, de ez a fejlesztés jelölte ki a modern pénisznöveléshez vezető utat. A koncepció igen egyszerű volt, és nem is történt paradigmatikus változás egészen 2006-ig, amikor a Bathmate® megalkotásával megszületett a világ első hidrotechnológiai alapokra helyezett pénisznövelő készüléke. Az Ultramax mérnökeinek számtalan kihívással kellett megküzdeniük. Az előző generációs pumpák nagyon gyorsan elhasználódtak, nehezen viselték a vákuum miatt létrejövő nyomást, így nem voltak biztonsággal kezelhetők. A nem megfelelően kalibrált pumpák pedig rendeltetésszerű használat során is sérülést okozhattak.

A Bathmate® elkészítésénél a biztonságra és hatékonyságra helyezték a hangsúlyt, így sikerült egy élettartam garanciával bíró eszközt megalkotni. A hagyományos vákuumpumpa és hidrotechnológia találkozásából született a Bathmate®, mely mindenki számára elérhetővé tette a biztonságos pénisznövelést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése